Over ons

MC Meubelen is een CBW-erkend familiebedrijf, officieel dealer van de gehele collectie van Henders & Hazel, Happy@Home, Coco-maison en Innovation Living en bestaat sinds 1976. Het begon in Amsterdam waar John de Jong een cash- en carry bedrijf in meubels startte. Het bedrijf is groot geworden door de scherpe prijzen en snelle leveringen. Er zijn een tweetal "stenen" winkels in  Amsterdam en Maarssen. In Maarssen vind je de gehele collectie van het merk Henders & Hazel, MC Label, Brix en nog veel meer. In Amsterdam presenteren we onder andere de collectie van het merk Happy@Home en Innovation Living. De derde winkel, de online vertaling van winkelen bij MC Meubelen heet deleukstemeubels.nl en is een label van MC Meubelen. Hier vind je de leukste selectie van al onze labels.

Oorkonde van het merk Henders & Hazel! 15jaar ervaring!

Het merk Henders & Hazel bestaat 15 jaar en wij zijn 15 jaar dealer met onze winkel in Maarssen! Onlangs ontvingen we hier van Henders en Hazel een oorkonde voor. Dat is iets op trots op te zijn, we zullen deze ervaring dan ook nog jarenlang fysiek én online voortzetten! 

Bezorgen

Bezorging van bijna elke aankoop in de regio is gratis. Details over de bezorging bespreken we graag in de winkel.

Meubels behoren geheel te worden betaald bij levering. Wij hebben een mobiel pinapparaat ter beschikking zodat er eventueel geen contant geld in huis hoeft te worden gehaald. Safe en simpel. Het pinapparaat is geschikt voor Nederlandse passen en niet voor creditcards. Het is raadzaam om van te voren je daglimiet voor mobiel pinnen van je bankpas te checken zodat deze toereikend is voor het te betalen bedrag.


Mocht je vragen hebben over de dag of het tijdstip van bezorgen dan kun je telefonisch of per email contact opnemen met de winkel waar je de meubels hebt gekocht. Meubels direct zelf meenemen kan natuurlijk ook!


Voorwaarden

MC Meubelen is een CBW-erkende woonwinkel. Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Bekijk hier de extra garanties en algemene voorwaarden.