Over het merk Henders & Hazel

Henders en Hazel "bijzonder in wonen” is in 2004 opgericht door Paul van de Bosch, Danny van de Bosch, Bernd Niessen en Frans Herman van het Nederlandse familiebedrijf Habufa meubelen B.V. Dit bedrijf bestaat ruim 40 jaar. De gedachte dat een huis een "thuis” moet zijn inspireerde hen tot het oprichten van het woonmodehuis Henders & Hazel. Ze reizen de hele wereld rond om inspiratie op te doen voor de nieuwste collecties "exclusief voor Henders & Hazel" in verschillende houtsoorten zoals eiken, olmenhout, acaciahout en seesham hout en de mooiste stof- ledersoorten. Het bijzondere is dat veel meubelstukken perfect op elkaar af te stemmen zijn. Dus of het nu gaat om een compleet nieuwe inrichting, een nieuwe bank of alleen een nieuwe kast bij Henders & Hazel vind je wat je zoekt.  

In 2004 ging Henders & Hazel van start met vier winkels. Onze "stenen" winkel MC Meubelen in Maarssen was één van die eerste dealers! Onlangs ontvingen we hier een oorkonde voor: 14 jaar hechte samenwerking met het "bijzonder in wonen” merk Henders & Hazel. Dat is iets op trots op te zijn, we zullen deze ervaring ook zeker online voortzetten! Kies daarom voor meubels, woonaccessoires en verlichting van het merk Henders & Hazel. Verkrijgbaar in één van de bovengenoemde filialen maar ook online te shoppen via deleukstemeubels.nl!

Henders & Hazel wooncollecties 2020

Alle woonprogramma’s van Henders & Hazel worden op duurzame en verantwoorde wijze geproduceerd en hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Een wooncollectie bestaat uit verschillende maten salon-, bar- en eettafels, hoek- en bijzettafels, diverse kasten zoals tv meubels, dressoirs, buffetkasten, vitrines en bergkasten. Allemaal in dezelfde stijl, kwaliteit en houtsoort. Soms is de woonserie zelfs uitgebreid met een bureau, verschillende maten boekenkasten of roomdividers. Er zijn diverse series met verschillende stijlen dus of je nu op zoek bent naar een landelijk, romantisch, eigentijds, klassiek, design of modern interieur. Het woonmode merk Henders & Hazel heeft het. De woonprogramma’s met de namen Santorini, Le port, Metalo, Falster, Quebec, Copenhagen etc. geven volop wooninspiratie en zijn een aanwinst voor iedere woonkamer.   

Op zoek naar de Henders & Hazel collectie in de sale of een leuke Henders & Hazel  aanbieding kom dan langs in één van onze winkels in Amsterdam of Maarssen of bekijk de Henders & Hazel Sale op deleukstemeubels.nl. Er zijn geregeld diverse leuke acties en aanbiedingen dus het is zeker de moeite om eens binnen te stappen! Een vers kopje koffie is zo gezet! 
 
Meubels van Henders & Hazel online shoppen is ook mogelijk en doe je bij deleukstemeubels.nl. Bij deleukstemeubels.nl ben je voor alle meubelen verzekerd van 15 jaar meubelervaring met het merk Henders en Hazel, snelle levering, geen bezorgkosten in Nederland, verschillende veilige betaalmethoden zonder extra kosten, CBW-garantie, Webshop Keurmerk en uiteraard retourrechtRetourneren kan ook in één van onze winkels.