Over Happy@Home

Happy@Home is een compact en toegankelijk lifestyle concept, bestaande uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. De uitgekiende mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl.
Alle Happy at Home meubelen in het eigen huis van Happy@Home ontworpen, waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren en daardoor ben je dus niet gebonden aan één bepaalde serie! Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat je altijd iets kan vinden dat past in jouw interieur. Wij verkopen dit mooie merk in ons filiaal in Amsterdam op de Ceintuurbaan! Daar hebben we kamertjes ingericht met de gehele wooncollecties van Happy@Home.  
 

Happy@Home wooncollecties 2021

Alle woonprogramma’s van Happy@Home worden op duurzame en verantwoorde wijze geproduceerd en zijn betaalbaar. Een wooncollectie bestaat uit verschillende maten salon- en eettafels, hoek- en bijzettafels, diverse kasten zoals tv-dressoirs, dressoirs, buffetkasten, vitrines en bergkasten allemaal in dezelfde stijl, kwaliteit en houtsoort. Zowel in de winkel als bij deleukstemeubels.nl vind je de gehele collectie van Happy@Home bestaande uit de woonprogramma's Bandon,Berlin,Bovino,Deaumain, Napoli, Mallorca en Takimo.