Gedreven door enthousiasme voor het vak, is deze unieke collectie speciaal voor u ontworpen en samengesteld. Met ruim 16 jaar ervaring als groothandel in woonproducten geeft brix antwoord op de vraag van nu. Dankzij hun eigen meubelmakerijen in Indonesië werken ze nauw samen, waardoor Brix van begin tot eind betrokken is bij de productie. De gehele collectie wordt vervaardigd uit natuurlijk gerecycled en gecertificeerd hout.

De kracht van Brix is het blijven zoeken naar unieke, vernieuwende items met karakter.

Brix staat voor vernieuwend en uniek. Een meubelcollectie bestaande uit eigentijdse meubelen waar de focus ligt op de combinatie van materiaal en vorm. Meubels met een twist vervaardigd uit stoere en natuurlijke materialen zoals staal en hout. Brix is hét merk met unieke elementen om interieurs een eigen karakter te geven.
 

Op zoek naar de Brix collectie in de sale of een leuke Brix Interior Pieces aanbieding? Kom eens langs in een van onze filialen of bekijk het aanbod online op deleukstemeubels.nl. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief van deleukstemeubels.nl.
 
 
 
Deleukstemeubels.nl bied je altijd de meest nieuwe woonaccessoires van het merk Brix tegen de leukste prijzen! Bij deleukstemeubels.nl heb je altijd een snelle levering, geen bezorgkosten in Nederland, verschillende veilige betaalmethoden zonder extra kosten, CBW-garantie, Webshop Keurmerk en uiteraard retourrecht. Retourneren kan ook in één van onze winkels. Deleukstemeubels.nl heeft een mooi aanbod losse woonaccessoires van het merk Brix maar ook voor een complete metamorfose van je huiskamer ben je op de juiste plek!