Collectie

Wij bieden in onze winkel een uitgebreide collectie woonstijlen van modern tot landelijk. We hebben zitmeubels, tafels, kasten, slaapbanken, matrassen en accessoires van verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar een los meubelstuk of een compleet interieur, bij MC meubelen ben je op het juiste adres. In onze winkel op de Ceintuurbaan in Amsterdam presenteren we een gedeelte van de collectie van het merk Brix, Henders & Hazel, Happy@Home en de Innovation Living slaapbanken. 


Happy@Home; Happy@Home is een compact en toegankelijk lifestyle concept, bestaande uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. De uitgekiende mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl. Alle Happy@Home-meubelen worden in het eigen huis van Happy@Home ontworpen, waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat je altijd iets kan vinden dat past in jouw interieur.

Henders & Hazel; Bijzonder in wonen; Het meest uitgesproken en zeer populaire woon- lifestyle concept van dit moment. Het bevat een zeer uitgebreide collectie van meubelstukken die naar wens kunnen worden samengesteld en perfect op elkaar af te stemmen zijn. In 2004 ging Henders & Hazel van start met vier winkels. Onze winkel in Maarssen was één van die eerste dealers! Onlangs ontvingen we hier een oorkonde voor van het merk: 15 jaar hechte samenwerking is iets op trots op te zijn! 

Innovation; Deense slaapbanken uit de One Room Living en Istyle collectie. De meeste slaapbanken zijn ontworpen door "Per Weiss", de slaapbank goeroe van Denemarken. Super kwaliteit, de leukste hippe designs, kleuren en diverse maten. Alle slaapbanken van Innovation zijn geschikt om iedere nacht op te slapen.

Brix Basic Interior Pieces: Meubel elementen zoals krukjes, bijzettafels, kastjes en woonaccessoires met karakter. Ieder element is uniek en bijzonder!

MC Label;  Een perfect geselecteerde collectie meubels en woonaccessoires die bijzonder goed betaalbaar, snel leverbaar, trendy, duurzaam en verrassend zijn. Een label ideaal voor losse meubelstukken maar ook uitermate geschikt om het gehele interieur op elkaar af te stemmen.